top of page

Már Szentendrén is kaphatók a polcom-polcom bútorok!

Frissítve: 2021. szept. 25.

Hallottatok már a Design Detox üzletről Szentendrén? A világítás, design textíliák, lakásdekorációk mellett most már a polcom-polcom lebegő bútorokat is megnézhetitek élőben, és akár meg is vásárolhatjátok a boltban. Cím: Szentendre, Kossuth Lajos utca 16. térkép


Design Detox
barátságos és inspiráló: ilyen a Design Detox

Mi az a Design Detox?


Képzelj el egy mini design paradicsomot Szentendre szívében, világítással, lakásdekorációval és bútorokkal, melyek nem csak kellemesek a szemnek, hanem praktikusak is az otthonod számára.


Persze, csak óvatosan! Sipaki Annamari, a bolt vezetője jól látja, hogy mennyire szerteágazó lett a design világ: a lakberendezésben nem tanult halandó emberként szinte megrészegülve érezhetjük magunkat a túl sok választási lehetőség között. Szükség van egy józan partnerre, aki kézenfog minket, és segít redukálni a milliónyi opciót egy olyan szűk halmazzá, amiből szeretett otthonunk a káosz helyett letisztult környezetté alakulhat. Ezért lett Design Detox.


Beleszerettek a világításba


A Design Detox elsődleges profilja a világítástechnika. Több neves külföldi gyártó viszonteladójaként és világítástervezőként is tevékenykednek, olyan márkákat képviselve, mint a spanyol FARO vagy a Hollands Licht. Alapvetően modern, olasz, spanyol, skandináv, vagány, lámpákra helyezik a hangsúlyt, legyen az beltéri lámpa, kültéri lámpa, csillár, függeszték, fali lámpa, állólámpa, asztali lámpa, stb.


És ha már megvan a tökéletes világításod, akkor érdemes megtölteni a teret olyan elemekkel, amelyek jólesően fürdőzhetnek a fényben: kínálatuk kiterjed a tapétákra, design textíliákra, különböző lakásdekorációkra és kisbútorokra is.


Milyen bútorok kaphatók?


Jelenleg a polcom-polcom kínálatából megtalálhatók a lebegő éjjeliszekrények és lebegő sminkasztalok, ezekből is a legnépszerűbb modell, a “minimalista”. A boltba belépve egyből feltűnik a réz fiókokkal hívogató falra szerelt sminkasztal, amit kipróbálhatunk soft-close és hagyományos fiókokkal is.


lebegő sminkasztal réz fiókkal
a bolt egyik éke: lebegő sminkasztal, réz fiókokkal

Polcom-polcom értékesítési pont


Fontos megjegyezni, hogy a Design Detox nem egy klasszikus viszonteladó - hanem egy polcom-polcom értékesítési pont, ahol ugyanolyan áron vásárolhatsz, mint a webshopon keresztül. Mindezt úgy, hogy testközelből megtapasztalhatod a bútorokat, és személyesen egyeztethetsz az egyedi igényeidről. Jól hangzik, nem?


lebegő éjjeliszekrény
lebegő éjjeliszekrények a kirakatban

Segítenek tanácsadásban és vendégük vagy egy kávéra


Annamari nem “csak” a Design Detox vezetője, hanem okleveles belsőépítész, aki a design termékekkel való foglalatoskodás mellett gyakran tervezési feladatokat is ellát. A boltban pedig szívesen segít a szakmai kérdésekben - miközben egy kávéval is megkínál.


Több is, mint design bolt


Augusztus végén költöztek a Kossuth Lajos utcába, egy új és tágasabb helyre, hogy egy kellemesebb környezetben, többféle terméket bemutathassanak, de nem csupán a design termékekről szól a Design Detox - workshopok, kiscsoportos foglalkozások is várhatók egy-egy fókuszált témakörben, mint például világítás, anyaghasználat, praktikus tárolás, és így tovább.

 

Szeretettel vár a Design Detox Szentendrén!

  • Cím: 2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 16.

  • Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10:00-17:00 / Szombat: 10:00-13:00

  • Web: https://designdetox.hu/177 megtekintés0 hozzászólás

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page