top of page

Frappáns fali fiók

Nyerd vissza hálószobád tágasságát és csempéssz be igazi stílust. Ez nem csak egy helytakarékos, praktikus megoldás – hanem hálószobád ékköve lesz.

lebegő éjjeliszekrény

Lebegő éjjeliszekrény

A figyelemfelkeltő kifejezés egy trükkös, rejtett fali rögzítést takar: ellentétben a szokásos polc tartó konzolokkal, ez az éjjeliszekrény típus egy kívülről nem látható megoldást használ, amitől valóban úgy tűnhet, hogy a bútort semmi sem tartja.

👌

Örömmel ajánlom a polcom-polcom bútorait, a kivitelezés tökéletes, a rendelés során végig nagyon rugalmasak voltak. Az volt számunkra fontos, hogy olyan színű legyen a fiók, mint az ágyunk. Ehhez fotót küldtünk, és az alapján pácolták be a fát. Az eredmény tökéletes lett, kiválóan harmonizál az új polc a meglévő bútorokkal.

(Vera, Budapestről)

😍

Azt mondták, sima olajozott felületű lesz a bútor, azonban ilyen tökéletes minőségre nem számítottam! Ezek olyan polcok lesznek amiket életem végéig használni fogok!

(Ion, Romániából)

segítség a választáshoz

Mekkora hely áll

rendelkezésre?

Választhatsz 3 szabványos méret közül, de akár egyedi méretet is tudunk gyártani.

 

kicsi: 35,5 x 25,4 x 10,1 cm
közepes: 40,6 x 30,5 x 12,7 cm
nagy: 48,2 x 35,5 x 14 cm

Milyen környezetbe kell illeszkednie?

Vizsgáld meg a hálószobádat és válassz olyan modellt, ami leginkább passzol. 

 

Például ha tölgy padlód vagy bútoraid vannak, a tölgy előlapos éjjeliszekrény jó választás lehet.

extrák

lebegő éjjeliszekrény kivágás

Elegáns kábel elvezetés

Ha szeretnéd a lámpa vagy telefontöltő kábel hátsó elvezetését, kérd ezt az opciót. A kivágást különböző méretekben tudjuk vállalni.

3490 Ft / kivágás

lebegő éjjeliszekrény festett fiókkal

Több száz egyedi szín

Kérd a bútort bármilyen színben, hogy tökéletesen passzoljon a meglévő enteriőrbe. Válassz színt a RAL listáról vagy az NCS listáról.

9990 Ft / rendelés

Tervezd meg álmaid éjjeliszekrényét!
Legyen az éjjeliszekrényed is éppoly egyedi, mint amilyen te vagy. Alakítsd ki a stílusodnak megfelelően, és úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen a szobába!
arrow&v
arrow&v

Köszönjük az ajánlatkérést, 24 órán belül jelentkezünk!

Alapvetően nem szoktam keresni a minimalista stílusú bútorokat, mégis gyakran vonzanak: nem csak a letisztult design, hanem a praktikusság miatt is. Ezeket a lebegő éjjeli szekrényeket látva azonnal arra gondoltam, hogy mennyire praktikusak lehetnek az ágy mellett, hiszen kevés helyet foglalnak és takarításnál nem kell ide-oda pakolgatni őket.

Bitay Andi (Maison Blog, Kacatmentes Otthon)

még több lebegő bútor:

lebegő

polcok

fehér lebegő polc

lebegő

sminkasztalok

lebegő sminkasztal dió