Érezd magad királynőnek

(még ha kisebb is a hálószobád)

Nem számít, mekkora a hálószobád, ezek a helytakarékos fali szekrények bárhová könnyedén illeszkednek és új szintre emelik az ott töltött időt. Ez lesz a kedvenc helyed a lakásban.

lebegő sminkasztal

Lebegő sminkasztal

Fésülködőasztal, pipere asztal, öltözőasztal – sokféleképpen nevezik, de a lényeg ugyanaz: egy hely, ahol magaddal foglalkozhatsz. Kiegészítve egy tükörrel, a kedvenc ékszereiddel, kiegészítőiddel… nincs más dolgod, csak hogy élvezd az itt töltött időt.

Kérd szettben, spórolj meg 10000 Ft-ot 

Ha a sminkes asztal mellé egy pár lebegő éjjeliszekrényt vásárolsz, megspórolhatsz 10000 Ft-ot. Használd a SZETT kódot a fizetésnél, és a rendszer automatikusan beállítja a kedvezményt.

Kérd egyedi méretben!
A sminkasztalokat szinte bármilyen méretben tudjuk gyártani.
Minden szoba más és más: ha egyedi méretre van szükséged, kérj személyre szabott ajánlatot!
arrow&v

Köszönjük az ajánlatkérést, 24 órán belül jelentkezünk!

Minden reggel és este használom.

Ez a kedvenc bútorom az egész lakásban!

egy amerikai vevőnk: Meaghan (Hillsboro, OR)

fehér-sminkasztal-k.jpg
dió-fésülködő-asztal-k.jpeg

Egyesíti a komód és a polc legjobb tulajdonságait, azaz tároló és lerakó felület is egyben, és még a padlón sem foglal helyet!

Alig várom, hogy betervezhessem valahová!

Klucsik-Lengyel Orsolya Noémi (lakberendező, KLON Design)

Ha kérdéseid vannak a sminkasztalokról:

Hogyan kell felszerelni a bútort?


A sminkasztal felszerelése a “french cleat” módszerrel történik. Ennek lényege, hogy egy speciális alakú lécet kell a falra szerelni, amire egyszerűen ráakasztható a bútor. Ez a rögzítés a csomag része.
Bármilyen falra felszerelhető?


Igen, legyen az klasszikus tégla fal, beton – de még gipszkarton falra is! Bármelyik esetről is legyen szó, a lényeg, hogy az adott faltípushoz megfelelő tiplit és csavart használj. Ha előre jelzed nekünk, hogy milyen falhoz kéred a bútort, akkor annak megfelelő csavart és tiplit is mellékelünk (alap esetben nem része a csomagnak).
Tudjátok egyedi színben gyártani?


Igen, szinte végtelen egyedi szín közül választhatsz (bármelyik szín a RAL listáról és az NCS listáról). A tömör fa felületek esetén pedig egyedi színű pácolás is megoldható, ha szeretnéd, hogy a meglévő bútoraidhoz / padlóhoz tökéletesen passzoljon az új polcom-polcom bútorod.
Lehetséges teljes tömör fa kivitel?


Igen, választhatsz tölgy, dió, cseresznye, stb. fafajták közül – ehhez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy használd a lenti ajánlatkérő űrlapot.
Biztonságosan szállítható egy ekkora bútor? Hogy csomagoljátok?


Olyan csomagolást használunk, amiben Amerikába is szállítunk, így bútorodat nem érheti semmilyen sérülés.

További lebegő bútoraink

lebegő

polcok

kőris lebegő polc

lebegő éjjeliszekrények

tölgy éjjeliszekrény