top of page
Szerző képepolcom-polcom

Indul a polcom-polcom

Frissítve: 2021. márc. 18.

Már csak néhány hét választ el minket az indulástól ezért úgy döntöttünk, itt az ideje bemutatkoznunk! Mivel foglalkozunk, honnan jövünk, mi motivál minket? Ezekre a kérdésekre is választ találsz, ha tovább olvasol.


Stílus, amibe könnyű beleszeretni


Polcom-polcom… egy új bútor brandről van szó magyar tervezővel és magyar gyártással. Minimál designbútorok, ami nem csak a legfelső 1%-nak érhető el. Helytakarékosak, praktikusak, és szemet gyönyörködtetnek.


réz lebegő éjjeliszekrény

És lebegnek! Lebegő bútorokról van szó, melynek jelentése, hogy nincs látható fali rögzítésük egy rejtett, trükkös rögzítési módszert használunk, amitől úgy néz ki, mintha nem tartaná őket semmi. Ez a külföldön (elsősorban az Egyesült Államokban) már népszerű bútortípus itthon még különlegesség. Ennek kapcsán idézzük márkánk alapítóját:


Izgalmas egy új márka bevezetésén dolgozni és amitől még érdekesebb, az az, hogy olyan termékről van szó, ami itthon még kevésbé ismert. Az is feladat, hogy megmutassuk leendő vásárlóinknak, hogy mi is ez pontosan, és világítsunk rá e bútorfajta előnyeire. (Zámbó Gergely, alapító)

Honnan jövünk


A polcom-polcom mögött álló csapat valójában már több, mint 3 éve készít lebegő bútorokat és kifejezetten erre koncentrál. Van köztünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező faipari mérnök, asztalosok, termékmenedzser, formatervező.


Először nemzetközi vevőket szolgáltunk ki, mybettershelf néven (www.mybettershelf.com). Több, mint 300 hálószobát varázsoltunk újjá a lebegő éjjeliszekrényekkel, öltöző asztalokkal, számos európai országban és a tengerentúlon is. Mostanra ért meg a gondolat, hogy itthon is elérhetővé tesszük és ehhez megalkottunk egy szerethető brandet, ami magyarul szól az emberekhez.


Vásárlóink vegyesen lakberendezők és egyének illetve családok, akik szeretnék élhetőbbé tenni környezetüket.


Miben más a polcom-polcom?


Designbútor, ami az egyszerűsége, részletgazdagsága és magas minősége által könnyen alkalmazható minimalista és klasszikus stílusú enteriőrökben egyaránt. A polcom-polcom a tervezők munkáját azzal is segíti, hogy vállalja bútorai egyedi méretű gyártását, sőt még a szín kiválasztását is ránk bízza. A bútorok alkalmazása így sokkal könnyebbé válik, ami szuper – hiszen nincs két egyforma projekt! (Román Tímea, TimaART Lakberendezés)

Valóban minden projekt és mindegyikünk hálószobája más és más. Más hely áll rendelkezésre, más szín és más felület illik jobban. Ezért fontosnak tartottuk, hogy ne csak az előre meghirdetett modellek legyenek elérhetőek, hanem személyre szabott bútorokat is gyártsunk. Tudjuk jól, milyen érzés beleszeretni egy bútorba… majd ráeszmélni, hogy annak mérete nem megfelelő a lakásunkba. Ennek vége, tőlünk olyan méretet rendelhetsz, ami a te környezetedbe a legideálisabb!


Minden darab kézzel készül, és készen érkezik a vásárlóhoz. Nem kell összerakni. Nem kell sorban állni. Nincsenek kilátszó csavarok… és nem esik szét egy év alatt. Ez nálunk alapkövetelmény.


bútorok készítése

Fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot is. Minden bútordarabot, ami kikerül a műhelyünkből, úgy építünk meg, hogy akár évtizedeken át használható legyen. Gyakran alkalmazunk tömör fát is, amely nem csak tartós, de utánozhatatlan szépségű. Nincs még egy anyag, ami ennyire változatos lenne a természet sosem ismétli önmagát, így minden darab egyedi.

Emellett a gyártás során is igyekszünk olyan anyagokat használni, melyek nem jelentenek veszélyt a környezetre erre jó példa a fa felületeken alkalmazott természetes olajok és waxok.


Megtiszteltetés, hogy a polcom-polcom is a Naturfarben felületkezelő megoldásainkat alkalmazza. Ezek kizárólag természetes anyagok felhasználásával készülnek, károsanyag- és veszélyes hulladék mentes alapanyagról van szó, aminek a gyártó 100%-ban közzéteszi a receptúráját. Nincs titok, nincs káros hatás. (Mészáros Viktória, Natural Naturfarben festék webáruház)

Velünk tartasz?


Mi már nagyon izgulunk, és gőzerővel dolgozunk, hogy a polcom-polcom márka élmény minél kerekebb legyen. Ha tetszik ez a világ, maradj velünk, iratkozz fel a hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz a nyitás idejéről, továbbá ezzel egy nyereményjátékon is részt vehetsz: egy pár (2db) lebegő éjjeliszekrényt fogunk kisorsolni még idén, melynek értéke közel 100000 Ft. Jól hangzik? A részletekért látogass el erre az oldalra.

332 megtekintés0 hozzászólás

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page