top of page

éjjeliszekrény

Légies enteriőr akár a legkisebb hálószobában is!

Éjjeliszekrényeink a helytakarékosság jegyében készülnek. A lebegő kivitelnek köszönhetően nemcsak visszanyerheted hálószobád tágasságát, hanem stílusát is új szintre emelheted. Ez a te designbútorod, bármekkora is a hálószobád.

ejjeliszekreny-bordazott-fiokkal.jpg
fiókos éjjeliszekrény

👌

Éjjeliszekrényt kerestem a magas kontinentális ágyunkhoz, így akadtam rá a lebegőpolcra. Rendelés után a gyártó azonnal felvette velem a kapcsolatot, részletes tájékoztatás kaptam. A megígért határidőre elkészültek a polcok. Kiváló minőségűek és egyediek. Tökéletesen illenek a hálószobánkba. Csak ajánlani tudom a megbízható gyártót és a különleges terméket is!

(Birk Noémi, Budapest)

minimalista éjjeliszekrény

😍

Egyrészt gyönyörű minimalista éjjeliszekrényekkel gazdagodott a hálószobánk, ami illik a padlónkhoz, illetve élőben vettük át a polcokat és nagyon rugalmasak voltak hogy időpontot találjunk még a rövid hazalátogatásunk idején is.

(Hella, Brüsszel)

Ha új vagy a lebegő éjjeliszekrények világában, kezdd az ismerkedést ezekkel a cikkekkel!

Elmagyarázzuk, mik azok a lebegő éjjeliszekrények, összehasonlítjuk őket a klasszikus változattal és adunk néhány tippet a felszerelést illetően.

Bitay Andi

Alapvetően nem szoktam keresni a minimalista stílusú bútorokat, mégis gyakran vonzanak: nem csak a letisztult design, hanem a praktikusság miatt is. Ezeket a lebegő éjjeli szekrényeket látva azonnal arra gondoltam, hogy mennyire praktikusak lehetnek az ágy mellett, hiszen kevés helyet foglalnak és takarításnál nem kell ide-oda pakolgatni őket.

Bitay Andi (Maison Blog, Kacatmentes Otthon)

Bővebben az éjjeliszekrényeinkről

A polcom-polcomnál kifejezetten lebegő bútorokra, lebegő éjjeliszekrényekre specializálódtunk: ellentétben a hagyományos éjjeliszekrényekkel, ezek a modellek nem foglalnak helyet a padlón, mivel falra szerelhetőek. Egy trükkös, rejtett rögzítést alkalmazunk a felszereléshez, ettől válik olyanná, mintha semmi sem tartaná őket (ezért is nevezik lebegőnek).

Olvass tovább erről a témáról a blogon →

Az éjjeliszekrények mérete

A fent látható lebegő polcok mérete: 25 cm széles x 20 cm mély x 3 cm vastag, de egyedi méretben is gyárthatók.

A fiókos éjjeliszekrény modellek 3 szabványos méretben érhetők el:

  • kicsi: 35,5 x 25,4 x 10,1 cm

  • közepes: 40,6 x 30,5 x 12,7 cm

  • nagy: 48,2 x 35,5 x 14 cm

Ezen kívül szinte bármilyen egyedi méretet is tudunk gyártani, hogy az otthonodba legjobban illeszkedő bútort kapj.

 

Kérj egyedi ajánlatot →

Az éjjeliszekrényhez felhasznált anyagok

Vegyesen alkalmazunk MDF-et, rétegelt lemezt és tömör fát. A festés profi festőműhelyben történik, általában selyemfényű fehér színre, de van lehetőség egyedi színben is kérni az éjjeliszekrényeket. A fa felületeket 100%-ban károsanyag mentes, környezet- és egészségkímélő olajjal és wax-szal kezeljük.

 

Nézd meg, hogyan készülnek az éjjeliszekrényeink →

Az éjjeliszekrény felszerelése

A french cleat használatával éjjeliszekrényeink felszerelése nagyon egyszerű, mindössze két lépésből áll:

  1. Szereld fel a french cleat lécet a falra. Ügyelj rá, hogy vízszintesen kerüljön felszerelésre és mindenképp a fal anyagához megfelelő csavart és tiplit használj.

  2. Csak akaszd a bútort a lécre, és kész is vagy!

Segítség a választáshoz

  • Mérd le, hogy mekkora hely áll rendelkezésre. Ez alapján nézd meg, hogy a három szabványos méret közül van-e olyan, ami megfelelő. Ha esetleg nincs, fordulj hozzánk és készítünk egy ajánlatot egyedi méretre.

  • Gondold át, hogy milyen környezetbe kell illeszkednie a leendő éjjeliszekrényednek. Válassz olyan modellt, ami leginkább passzol. Például ha tölgy padlód vagy bútoraid vannak, a tölgy előlapos éjjeliszekrény jó választás lehet.

Vagy inspirálódhatsz vásárlóinktól is: pillants be néhány hálószobába 

Éjjeliszekrény mellé ajánljuk:

lebegő sminkes asztalok

Párosítsd éjjeliszekrényeidet sminkasztallal és vásárold meg szettben, kedvezményesen.

sminkes asztal
bottom of page