KORSZAKALKOTÓ SERVICE DESK MEGOLDÁSOK

"Kiszolgáltatva" helyett kiszolgálva

Csúcsra járatott világban élünk. Bár felvesszük a ritmust, de amikor valami probléma adódik, hirtelen megszakad az ütem.

Vállalati környezetben sincs ez másképp, viszont a tétje akár döntő fontosságú is lehet. Az ilyen helyzetekben válik nyilvánvalóvá, hogy IT a szervezet lelke. Kapjon tehát olyan törődést, amilyet megérdemel: legyen fennakadás nélküli. Ellenőrizhető, átlátható. Folyamat szinten kézben tartott, és központilag menedzselt. 

Mindez elérhetővé válik a tudatosan megalkotott service desk rendszerrel.

istockphoto-1185978251-2048x2048.jpg

Szerintünk a tökéletes service desk 

receptjéhez ezek a hozzávalók szükségesek

fehér éjjeliszekrény polc
dió polc éjjeliszekrény

Fiókos éjjeliszekrények

fiókos éjjeliszekrény

👌

Éjjeliszekrényt kerestem a magas kontinentális ágyunkhoz, így akadtam rá a lebegőpolcra. Rendelés után a gyártó azonnal felvette velem a kapcsolatot, részletes tájékoztatás kaptam. A megígért határidőre elkészültek a polcok. Kiváló minőségűek és egyediek. Tökéletesen illenek a hálószobánkba. Csak ajánlani tudom a megbízható gyártót és a különleges terméket is!

(Birk Noémi, Budapest)

minimalista éjjeliszekrény

😍

Egyrészt gyönyörű minimalista éjjeliszekrényekkel gazdagodott a hálószobánk, ami illik a padlónkhoz, illetve élőben vettük át a polcokat és nagyon rugalmasak voltak hogy időpontot találjunk még a rövid hazalátogatásunk idején is.

(Hella, Brüsszel)

Ha új vagy a lebegő éjjeliszekrények világában, kezdd az ismerkedést ezekkel a cikkekkel!

Elmagyarázzuk, mik azok a lebegő éjjeliszekrények, összehasonlítjuk őket a klasszikus változattal és adunk néhány tippet a felszerelést illetően.

Alapvetően nem szoktam keresni a minimalista stílusú bútorokat, mégis gyakran vonzanak: nem csak a letisztult design, hanem a praktikusság miatt is. Ezeket a lebegő éjjeli szekrényeket látva azonnal arra gondoltam, hogy mennyire praktikusak lehetnek az ágy mellett, hiszen kevés helyet foglalnak és takarításnál nem kell ide-oda pakolgatni őket.

Bitay Andi (Maison Blog, Kacatmentes Otthon)

Bővebben az éjjeliszekrényeinkről

A polcom-polcomnál kifejezetten lebegő bútorokra, lebegő éjjeliszekrényekre specializálódtunk: ellentétben a hagyományos éjjeliszekrényekkel, ezek a modellek nem foglalnak helyet a padlón, mivel falra szerelhetőek. Egy trükkös, rejtett rögzítést alkalmazunk a felszereléshez, ettől válik olyanná, mintha semmi sem tartaná őket (ezért is nevezik lebegőnek).

Olvass tovább erről a témáról a blogon →

Az éjjeliszekrények mérete

A fent látható lebegő polcok mérete: 25 cm széles x 20 cm mély x 3 cm vastag, de egyedi méretben is gyárthatók.

A fiókos éjjeliszekrény modellek 3 szabványos méretben érhetők el:

  • kicsi: 35,5 x 25,4 x 10,1 cm

  • közepes: 40,6 x 30,5 x 12,7 cm

  • nagy: 48,2 x 35,5 x 14 cm

Ezen kívül szinte bármilyen egyedi méretet is tudunk gyártani, hogy az otthonodba legjobban illeszkedő bútort kapj.

 

Kérj egyedi ajánlatot →

Az éjjeliszekrényhez felhasznált anyagok

Vegyesen alkalmazunk MDF-et, rétegelt lemezt és tömör fát. A festés profi festőműhelyben történik, általában selyemfényű fehér színre, de van lehetőség egyedi színben is kérni az éjjeliszekrényeket. A fa felületeket 100%-ban károsanyag mentes, környezet- és egészségkímélő olajjal és wax-szal kezeljük.

 

Nézd meg, hogyan készülnek az éjjeliszekrényeink →

Az éjjeliszekrény felszerelése

A french cleat használatával éjjeliszekrényeink felszerelése nagyon egyszerű, mindössze két lépésből áll:

  1. Szereld fel a french cleat lécet a falra. Ügyelj rá, hogy vízszintesen kerüljön felszerelésre és mindenképp a fal anyagához megfelelő csavart és tiplit használj.

  2. Csak akaszd a bútort a lécre, és kész is vagy!

Segítség a választáshoz

  • Mérd le, hogy mekkora hely áll rendelkezésre. Ez alapján nézd meg, hogy a három szabványos méret közül van-e olyan, ami megfelelő. Ha esetleg nincs, fordulj hozzánk és készítünk egy ajánlatot egyedi méretre.

  • Gondold át, hogy milyen környezetbe kell illeszkednie a leendő éjjeliszekrényednek. Válassz olyan modellt, ami leginkább passzol. Például ha tölgy padlód vagy bútoraid vannak, a tölgy előlapos éjjeliszekrény jó választás lehet.

Vagy inspirálódhatsz vásárlóinktól is: pillants be néhány hálószobába 

Éjjeliszekrény mellé ajánljuk:

lebegő sminkes asztalok

Párosítsd éjjeliszekrényeidet sminkasztallal és vásárold meg szettben, kedvezményesen.

sminkes asztal

SERVICE DESK IRÁNYELVEINK

egykapus belépési pont

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

ITIL folyamatmenedzsment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

harmadik

irányelv

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.